1

Dit zijn de modekleuren voor de lente/zomer van 2024!

Dit zijn de modekleuren voor de lente/zomer van 2024!

Ben je klaar om een sprankelend avontuur te beleven? Welkom bij de kleurtrends van 2024, waar fashion en fun samenkomen in een speelse explosie van tinten! Dit jaar staat in het teken van levendigheid en eigenzinnige stijl. Laat je inspireren door de kleuren die de catwalks veroveren en je garderobe verlevendigen. Klaar om je wereld te kleuren? Let's dive in!

Pistache

De pasteltinten zijn niet weg te slaan van de catwalk. De koele kleur pistache maakt dan ook zijn oparms! Fris en licht, ideaal voor in de lente en zomer. 

Cardigan - JJXX

50 shades of yellow

We zullen alemaal veel zonnige gele outfits aantrekken, want deze kleur zal niet weg te denken zijn in de lente en zomer. Liever een minder fel geel? Ga dan voor een pastelgeel of een klei-achtig geel. 

Pull - Only

Apricot Crush

Apricot crush of abrikoos-oranje maakt een grote kans om de zomerkleur van 2024 te worden. Deze kleur mag dus zeker niet in je kleerkast ontbreken. 

Blazer - JJXX

Broek - JJXX

Koningsblauw 

Blue is back, baby! Blauw maakt een grote comeback. Een leuke blazer in het konginsblauw is dan ook een echte musthave! 

Pull - Street One 

Zwart

Deze kleur is en blijft altijd on trend. Geen fan van pastel of felle kleuren. No stress! Zwart blijft een stijlvolle keuze en je kan deze kleur dan ook nog eens makkelijk combineren.

Pull - Only

Op zoek naar toffe outfits om je kledingkast uit te breiden? Kom dan zeker eens langs in één van onze winkels of shop online in onze webshop

Gepubliceerd op: