1

5 trends voor mannen voor het zomerseizoen

5 trends voor mannen voor het zomerseizoen
De zomer is in aantocht. Ben jij al op de hoogte van de nieuwste trends? Wij maken je graag wegwijs! 

Trend 1: pop of color

Deze zomer mag een felle kleur niet in je outfit ontbreken. Knalroze, fluogeel of vibrerend groen? Niets is te zot. Wil je de trends omarmen maar niet direct all the way gaan? Kies van voor felle sneakers, sokken of een gekleurde zonnebril.  

Trend 2: Backprints

In plaats van een grote print op de voorkant van je shirt staat deze op de achterkant van je shirt. Shop de leukste backprint t-shirt waar je zeker in wil gezien worden. Ze zijn niet alleen super tof om te combineren. Maar zijn vaak ook nog eens super uniek door de print zelf.  

Kaki t-shirt - Chasin'

Gele t-shirt - Jack & Jones 

Marine t-shirt - Antwrp

Trend 3: pastels all the way 

Geen fan van de pop of colour trend? Dan is de pasteltrend misschien wel iets voor jou. Met deze kleding in een zachte tint kan je alle kanten op. Niet alleen zijn ze lekker zomers, van een kwalitatief hemd in een pastelkleur heb je jaren plezier.  

 

Trend 4: tropische prints 

Tropische prints alleen maar op de zwembroek? Niet dit jaar! Ook de shirts zijn heerlijk exotisch. Wil je deze outfit een beetje meer work-proof maken? Combineer deze dan met een leuke chino. Helemaal klaar voor een dagje strand? Combineer deze dan met een short en slippers.  

Beige hemd - !Solid 

Trend 5: Linnen 

Linnen is het materiaal waar iedere stijlvolle man in wil gezien worden. Niet alleen heeft het een luxe uitstraling, het is het ideale stofje voor warme zomerdagen. Combineer het met een chino of jeans en je kan zo de deur uit. 

Ecru hemd - !Solid

Wit hemd - !Solid

Ecru short - !Solid

 

Nood aan extra hulp bij het uitzoeken van trendy outfits? Kom gerust eens langs in één van onze winkels. Of neem een kijkje tussen onze merken om nog meer inspiratie op te doen. 

 

Gepubliceerd op: