Zorgeloos online shoppen

Gratis levering voor bestellingen vanaf € 75. Bpost levert je outfit tot bij je thuis. 

Voor bestellingen lager dan € 75 betaal je € 5,50 voor verzending naar huis en € 4,5 voor verzending naar een postpunt in je buurt.

01

Bekijk de collectie online

Je hoeft niet per se naar de winkel komen om te zien welke kleding in de rekken hangt. Je kan de collecties nu ook gewoon on- line bekijken. Zowel voor dames, heren, kinderen en baby’s.

Oké, dat kon je voor- heen ook al. Maar vandaag maken we het je nóg gemakkelijker, dankzij de gebruiks- vriendelijke zoek filters en een product- cataloog die altijd up-to-date is.

#
#
02

Bestel online

Heb je jouw favoriete kledingstuk gevonden? Kies je maat en kleur. En hop, met één klik voeg je het artikel toe aan je winkelmandje.

#
#
03

Registreer online

Wanneer je een (of meerdere) producten online bestelt, vragen we je een account aan te maken. We hebben je gegevens nodig om de door jou bestelde artikelen te kunnen verzamelen.

In ruil voor je accountgegevens krijg jij inzage in je bestelhistoriek en kan je je in de toekomst snel en gemakkelijk aan- melden. Je gegevens staan namelijk automatisch ingevuld.

#
#
04

Bevestiging

Zodra je bestelling is afgerond en betaald, krijg je van ons verschillende bevestigingen: 

·  Een bevestigingsmail  van je bestelling

·  Een bevestigingsmail van je betaling

·  Een bevestigingsmail wanneer je pakje verstuurd wordt (met de track & trace link)

Zo kan je alles opvolgen.

#
#
05

Levering

Bestellingen gaan elke woensdag en vrijdag op de post. Je krijgt je bestelling geleverd binnen de 48 uur. Het kan iets later zijn als we een bestelling uit een andere winkel moeten halen aangezien we alles verwerken vanuit onze winkel in Lichtervelde.

#
#

06

Cadeaubon / geboortelijst

Wist je dat je ook een cadeaubon online kan bestellen, je geboortelijst raadplegen of een geschenk voor de kersverse ouders kopen.

#