Online bestellen. Instore afhalen

Hé, fijn dat je op onze nieuwe website vertoeft! Neem een kopje koffie en ga gerust op ontdekking. Je merkt meteen dat hij stijlvoller en gebruiksvriendelijker is dan ooit te voren. Het grootste voordeel van onze nieuwe website?

Vanaf nu kan je online reserveren en instore afhalen

Online reserveren en instore afhalen? Juist ja. Dat betekent dat je thuis je favoriete kleding kan bestellen en in de winkel ophalen.

01

Bekijk de collectie online

Je hoeft niet per se naar de winkel komen om te zien welke kleding in de rekken hangt. Je kan de collecties nu ook gewoon on- line bekijken. Zowel voor dames, heren, kinderen en baby’s. Oké, dat kon je voor- heen ook al. Maar vandaag maken we het je nóg gemakkelijker, dankzij de gebruiks- vriendelijke zoek filters en een product- cataloog die altijd up-to-date is.

#
#
02

Reserveer online

Heb je jouw favoriete kledingstuk gevonden? Kies je maat en kleur. En hop, met één klik voeg je het artikel toe aan je winkelmandje. Je kan maximum 5 artikelen reserveren. En dat geheel kosteloos.

#
#
03

Registreer online

Wanneer je een product reserveert, vragen we je een account aan te maken. We hebben je gegevens nodig om de door jou gereserveerde artikelen te kunnen klaarleggen.

In ruil voor je accountgegevens krijg jij inzage in je bestelhistoriek en kan je je in de toekomst snel en gemakkelijk aan- melden. Je gegevens staan namelijk automatisch ingevuld.

#
#
04

Bevestiging

Zodra je reservatie beschikbaar is, ontvang je een sms of mail. Je kan je kleding ophalen in de door jou gekozen winkel. Daarvoor heb je 8 dagen de tijd. Lukt het je niet om langs te komen, dan kan je de termijn per mailof telefoon verlengen met drie dagen. Als deze termijn verstreken is, kunnen andere klanten jouw artikelen opnieuw kopen.

#
#
05

Haal af in de winkel

Het voordeel van instore afhalen. Wat je gereserveerd hebt, kan je in de winkel komen passen. Niet overtuigd? Dan vind je misschien wel iets anders in de winkel.

Je betaalt dus niets vooraf. Pas als je 100% zeker bent van wat je ziet in de spiegel, betaal je aan de kassa. Makkelijk, toch?

#
#

06

Cadeaubon / geboortelijst

Wist je dat je ook een cadeaubon online kan bestellen, je geboortelijst raadplegen of een geschenk voor de kersverse ouders kopen.

#