Shop zorgeloos online!

Als je bestelling minder dan 99 euro bedraagt, variëren de verzendkosten als volgt:

België:

  • Levering aan je thuisadres: 5,95 euro
  • Bezorging bij een Bpost punt: 4,95 euro
  • Ophalen in een van onze winkels: volledig gratis 

Echter, als je bestelling 99 euro of meer bedraagt, dan zijn de verzendkosten volledig GRATIS!

 

Nederland, Luxemburg, Frankrijk & Duitsland:

  • Voor deze landen geldt een vaste verzendkost van 7,50 euro.
01

Bekijk de collectie online

Je hoeft niet per se naar de winkel komen om te zien welke kleding in de rekken hangt. Je kan de collecties nu ook gewoon on-line bekijken. Zowel voor dames, heren, tieners, kids en baby’s.

Oké, dat kon je voor-heen ook al. Maar vandaag maken we het je nóg gemakkelijker, dankzij de gebruiksvriendelijke zoek filters en een product- cataloog die altijd up-to-date is.

#
#
02

Bestel online

Heb je jouw favoriete kledingstuk gevonden? Kies je maat en kleur. En hop, met één klik voeg je het artikel toe aan je winkelmandje.

#
#
03

Registreer online

Wanneer je een (of meerdere) producten online bestelt, vragen we je een account aan te maken. We hebben je gegevens nodig om de door jou bestelde artikelen te kunnen verzamelen.

In ruil voor je accountgegevens krijg jij inzage in je bestelhistoriek en kan je je in de toekomst snel en gemakkelijk aan- melden. Je gegevens staan namelijk automatisch ingevuld.

#
#
04

Levering

Bestellingen gaan elke woensdag en vrijdag op de post. Je krijgt je bestelling geleverd binnen de 48 uur. Het kan iets later zijn als we een bestelling uit een andere winkel moeten halen aangezien we alles verwerken vanuit onze winkel in Lichtervelde.

#
#

06

Cadeaubon / geboortelijst

Wist je dat je ook een cadeaubon online kan bestellen, je geboortelijst raadplegen of een geschenk voor de kersverse ouders kopen.

#