1

Zomertrends kids 2022

Zomertrends kids 2022

Na de eerste zonnestralen gevoeld te hebben, staan de kinderen te poppelen om onder de stralende zon te ravotten. Met de zomer in aantocht is het tijd om je garderobe een frisse update te geven. Bij Artex Fashion zijn we op de hoogte van de laatste trends. 

Laat je inspireren door de kersverse trends voor kinderen. 


Grote logo's en prints

De logo trend is back! Kinderen worden vaker gespot met een basic T-shirt met daarop een grote afdruk van het logo. Het is makkelijk te combineren met een classy short en trendy sneakers. Grote prints op de voorkant vinden kinderen helemaal de max! Van hun favoriete dier of personage op televisie.

 

 

Fijn en gedetailleerd

Genieten geblazen voor de girls die zich graag een beetje opdoffen en houden van een klassieke meisjes look. Zwierige jurkjes en rokjes veroveren ook deze zomer de harten van onze kleine fashionista’s. Fijne borduursels of mooi afgewerkte details zullen de look echt afmaken. Je meisje straalt met de fijne jurkjes en rokjes van Artex Fashion.

 


Pastelkleuren

Voor 2022 zien we de pastelkleuren terugkomen in fancy outfits. De zachte kleuren geven een zomerse touch aan de kinderkleding. Perfect om te spelen onder de prachtige zon. Voeg snel de pastelkleuren toe aan jouw kleerkast.

 

 


Comfy 

Tijdens de vervelende pandemie zaten alle kinderen thuis. De kleding moest comfortabel en stijlvol zijn om in te kunnen ravotten. Die trend zien we ook weer in 2022. Joggingspakken staan voor comfort en speelplezier.

Gepubliceerd op: