1

#shopthelook: back to school

#shopthelook: back to school

Op zoek naar de perfecte back to school outfits voor het nieuwe schooljaar? Zoek niet verder! Bij Artex Fashion hebben we de ideale stijlvolle looks om het schooljaar moeiteloos door te komen.

For the girls 


Lila vibes 

Move over pink, we go for lila vibes all the way! Maak je klaar om te schitteren in dit fantastische Garcia ensemble. De wijde jeans in combinatie met het stijlvolle T-shirt garanderen ultiem comfort, terwijl het jasje je knus houdt op koudere dagen.

Shop hier de look! 

Pop of colour 

Ben jij helemaal dol op kleur? Dan is deze outfit absoluut jouw stijl! Deze geweldige set van Billieblush laat je opvallen in de schoolgangen als nooit tevoren.

Shop hier de look!

Neutrals for the win  

Ben jij meer een fan van neutrale kleuren? Kies dan voor deze schattige outfit. Cargo broeken blijven een absolute must-have deze winter, en deze toffe sweater van Frankie & Liberty past er perfect bij.

Shop hier de look!


For the boys

 

Stylish with Lee  

Ga jij voor een moeiteloos stijlvolle uitstraling om het nieuwe schooljaar te starten? Dan is deze grijze trui van Lee, gecombineerd met de trendy cargo jeans van Jack & Jones, de perfecte keuze voor jou.

Shop hier de look! 

Tough in green

Voor de jongens zijn cargo broeken dit seizoen onmisbaar! Deze stoere broek kan je combineren met een toffe sweater. Als een sweater nog te warm is, ga dan voor een leuke t-shirt om de perfecte back to school look te creëren.

Shop hier de look!  

 

Gepubliceerd op: