1

#festivalinspo: fits for the boys

#festivalinspo: fits for the boys

Het festival seizoen is officieel weer begonnen. Ga jij voor comfort of kom je met de meest stylish outfit ever voor de dag? In deze blog kan je alvast de trends voor festival season 2023 checken. 

Tropical shirts 

Niet alleen gemakkelijk te combineren, maar ook helemaal trendy dit festival seizoen. Combineer deze met je favo jeans short om je outfit compleet te maken. Wil je voor een nog tropischere look gaan? Kies dan voor een chino short. 

Onze favoriet: Dit tropical shirt van No Excess


Denim short 

De denim shorts zijn de perfecte keuze voor een weekend vol muziek. Ze kunnen tegen een stootje en zijn ideaal voor warme dagen. Wil je een ruigere look? Kies dan voor een model met eenh slijtplek. 

Onze favoriet: deze denim short van Lee Cooper.


Cargobroeken

De cargobroeken zijn niet weg te denken op de festivals in 2023. Je kan deze met veel items combineren en ze zijn heel functioneel. Laat die festivals maar komen! 

Onze favoriet: deze cargobroek van Chasin’.

Accessoires: baseball cap & zonnebril

Niet alleen was de baseball cap het afgelopen jaar het favoriete mode accessoire, maar houdt deze ook je hoofd letterlijk koel op een festival. 

Onze favoriet: deze baseball cap van Dickies.


Met een typerende zonnebril laat je op een laagdrempelige manier je persoonlijke stijl zien. Ook voor bescherming tijdens de lange zomerdagen is een zonnebril een must. 

Onze favoriet: deze zonnebril van Jack & Jones

Op zoek naar nog meer inspiratie voor een leuke festivaloutfit? Kom eens langs in onze winkels of neem een kijkje op onze webshop

 

Gepubliceerd op: