1

#festivalinspo: fits for the girls

#festivalinspo: fits for the girls

Het festival seizoen is officieel weer begonnen. Ga jij voor comfort of kom je met de meest stylish outfit ever voor de dag? In deze blog kan je alvast de trends voor festival season 2023 checken. 

Crochet

Alles gehaakt, je kan het zo gek niet bedenken. Op festivals kan en mag alles. Crochet is de trend die het festival season helemaal overneemt.  

Onze favoriet: met deze zomerse crochet top van Vero Moda ben je comfortabel en festival ready!


 

Hot pink 

Hot pink is en blijft één van de trendkleuren van 2023. Uiteraard is deze kleur op de festivals ook niet weg te denken.  

Onze favoriet: De hot pink midi dress van Jjxx. Combineer deze met stoere platform boots en simple accessoires. Cut-outs

Deze trend komt al een langere tijd voorbij. Je kan deze trend op veel manieren toepassen en dat maakt hem juist zo leuk. Ga je voor een leuke jurk of topje? Aan jou de keuze!

Onze favoriet: Kleedje van het merk Jjxx in het bruin. Combineer deze met een leuke zonnebril en een sneaker and you’re ready to party! 


  

Multi-colored broeken

Zomer festivals en kleurrijke kleding gaan hand in hand. Een multi-colored broek mag dan ook niet ontbreken in jouw festival outfits dit seizoen.  

Onze favoriet: deze funky print van Comme Ça. Combineer deze showstopper met een leuke top en je bent klaar voor een zomerse festival dag. 


 

Op zoek naar nog meer inspiratie voor een leuke festival outfit? Kom eens langs in onze winkels of neem een kijkje op onze webshop

 

Gepubliceerd op: