1

Stijlvol naar kantoor tijdens een hittegolf

Stijlvol naar kantoor tijdens een hittegolf

De komende dagen blijven de zomerse temperaturen aanhouden. Wil jij graag koel maar ook stijlvol voor de dag komen? We got you! Lees snel verder voor outfit inspiratie zodat jij de warme dagen op kantoor kan doorkomen.  

 

De matching set  

Niets is makkelijker dan een matching set. Je hebt binnen no-time een volledig outfit bij elkaar en je ziet er altijd verzorgd uit. Kies voor een luchtige stof zodat je fris kan blijven in warme temperaturen.



Een leuke hemdjurk

Hemdjurken zijn een fashion staple. Ze zitten niet alleen comfortabel, maar ze zijn ook zakelijk genoeg om te dragen naar kantoor. Combineer deze met een leuke blokhak of je favoriete sandaal. Liever iets meer casual? Met een witte sneaker sla je de bal nooit mis. 


 
 

Een stijvolle midi-rok

De midi-rokken zijn een stijlvolle maar toch praktische keuze. Ze geven je iets meer bewegingsvrijheid dan een maxi en zijn even elegant. Ga je voor een casual vibe kies dan voor een jeans model. Of heb je toch liever een iets meer geklede look? Ga dan voor een stof in zijde of satijn. 


 

Een oversized blazer

Een blazer is en blijft een tijdloze musthave. Deze gaat het hele jaar mee, is makkelijk te combineren en tilt je outfit naar een hoger niveau. Wil je de dag luchtig door komen? Kies dan voor een oversized variant. 

 

 

Op zoek naar nog meer inspiratie voor een zomerse kantooroutfit? Kom eens langs in onze winkels of neem een kijkje op onze webshop

 

Gepubliceerd op: