1

Fox Factor: jeans voor een maatje meer

Fox Factor: jeans voor een maatje meer

Het Belgische modemerk Fox Factor is opgericht in 2015. De CEO en stichter, Kim Seghers, wist al van kinds af aan dat ze kledij wou maken voor curvy women. Want ook de vrouwen met een maatje meer moeten de laatste modetrends kunnen dragen én zich er fantastisch in voelen. Door de eigen liefde voor de jeansbroek, werd een modieuze jeans die jouw vormen omarmt, het doel! 

Door de jarenlange zoektocht naar de perfect zittende jeans, ontwikkelde men de Shape-to-Fit Technology. Zo heb je, mede door de high waist, overal een perfecte fit, ook aan je taille! Niet enkel de fitting, maar ook de duurzaamheid speelt een belangrijke rol. De denim bij Fox Factor is een perfecte mix tussen duurzame stevigheid, comfort en stretch.

Bij Artex Fashion hebben we 2 noosmodellen. De IRI en BILI, beide in kleur rocky blue. 

 

IRI

Dit is een slimfit model en valt dus slank rond jouw figuur, maar sluit niet te nauw aan. In tegenstelling tot een skinny fit is deze dus iets losser. 

 

 

 

 

 

 

 

BILI

Model Bili is een bootcut jeans en sluit mooi aan op de bovenbenen, en wordt iets breder onderaan.

 
 
 
 

Welk maatje jij ook draagt, met een Fox Factor jeans zie je er niet alleen fantastisch uit, maar voel je je ook fantastisch, de hele dag door. 

Gepubliceerd op: