1

Only denim

Only denim

Bij Artex Fashion hebben we een groot assortiment van jeansbroeken. Ook van Only hebben we heel wat broeken, waaronder ook enkele populaire noos modellen.

Om te weten welk model het best bij jou past, kies je eerst je favoriete taille en fitting. Voor de taille kan je kiezen tussen een regular waist, mid waist en high waist. Oftewel, gewone taille, iets hoger, of een hoge taille. Bij de verschillende tailles hoort ook een specifieke fitting. Sommige fittings komen voor bij de verschillende tailles.

Hieronder vind je de verschillende fittings van Only:


Skinny fit

Een skinny jeans sluit nauw aan van heup tot enkel. De Only skinny pants bij Artex Fashion zijn de Blush en de Paola. Het verschil bij deze twee modellen is de taille. Model Blush heeft een mid waist, terwijl Paola een hoge taille heeft.

 

 

 

 

 

 

 

 

Regular fit

De regular fit is te vergelijken met de straight fit. Met het enige verschil dat de regular fit wel vorm geeft ter hoogte van de heupen. Hier sluit de jeans net iets meer aan dan de straight fit. Bij Only heb je model Alicia die je met de nodige stretch een comfy feeling geeft.

 

 

 

 

 

 

 

 

Flared fit

Deze uitlopende jeans omhelst je heupen en dijen en loopt breder vanaf de knie naar beneden. Door de waist shaping komen de vrouwelijke vormen mooi tot hun recht . Door de stretch denim stof heb je toch een maximum aan comfort bij deze fitting. Model Blush, dat je ook in een skinny fit kan vinden, en model Wauw hebben wij in de flared fit.

 
 

Straight fit

De straight fit jeans heeft een recht been tot aan de zoom, en heeft een beetje ruimte aan de dijen. De jeans sluit niet nauw aan rond je heupen. Model Emily is een straight fit met een hoge taille.

 
 

Wide leg fit

De naam zegt het al, een jeans met wijde benen. De wide leg fit biedt veel ruimte van heup tot voet, wat het comfort verhoogt. Bij Artex Fashion is deze fitting terug te vinden in model Madison en Juicy, beide met een high waist.

Gepubliceerd op: