1

Angels cares

Angels cares

Angels Jeans staat al meer dan 30 jaar bekend om zijn perfecte pasvormen, duurzame verantwoordelijkheid en kwaliteit.

Angels Jeanswear heeft modellen die steeds terugkeren in elke collectie, maar bij Artex Fashion hebben wij ook NOOS broeken, die steeds worden bijbesteld. Je ontdekt deze hieronder: 

 

Angels CICI

Dit is een van de meest populaire modellen bij Angels. Deze moderne jeans heeft een slim fit en zit perfect om de heupen en dijen. De hoge taille zorgt voor het afslankend effect, en oogt heel vrouwelijk. Vanaf de knie loopt dit model recht tot aan de enkels. 

 

 

 

 

 

 

 

Angels SKINNY

Deze 5-pocket skinny jeans van Angels is gemaakt uit een zachte, stretchende katoen. Ook dit model heeft een hoge taille, maar sluit, in tegenstelling tot de CICI, over heel het been nauw aan. 

 

 

 

 

 

 

 

Angels ONE SIZE FITS ALL

Angels presenteert je het nieuwste model, de One Size Fits All. Deze spijkerbroek maakt komaf met de zoektocht naar de juiste maat. Dit model is verkrijgbaar in één maat en geschikt voor elke vrouw van maat 36 t.e.m. 44. Door de speciale snit en het gebruikte materiaal is deze one size mogelijk. 

 
 

De broeken van Angels Jeanswear zijn allemaal 'made in Europe'. De productie voldoet aan de strenge Europese richtlijnen, en kunnen daardoor de duurzaamheid en kwaliteit van elke broek garanderen. 

 

 

Ontdek de volledige collectie hier!

Gepubliceerd op: