1

Para Mi ~ All about the trousers

Para Mi ~ All about the trousers

Bij Para Mi draait alles rond pasvorm, comfort en kwaliteit. Ontdek hieronder de verschillende NOOS (never out of stock) modellen en hun details.

ANGELA REFORM DENIM


Dit basismodel van Para Mi heeft een hoge taille en een slim fit. Dit wil zeggen dat de broek mooi aansluit bij je bovenbenen en vanaf je knie recht naar beneden loopt. De denimkwaliteit is gemaakt van katoen, polyester en elastaan. Zo neemt de broek weer de originele vorm terug na dragen of wassen. 

 
 
 
 
 

ANGELA HEAVEN


Ook dit model, Angela Heaven, heeft een hoge taille en een slim fit, dus sluit net als bij de Angela Reform Denim mooi aan bij de bovenbenen en vanaf de knie loopt de broek recht naar de enkels. Het enige verschil met bovenstaand model is de kwaliteit. De Angela heaven heeft een powerstretch kwaliteit, voor een ultiem draagcomfort. Aan de binnenkant zitten er speciale naden waardoor je ter hoogte van de buik extra ondersteuning krijgt. Kortom, extra flatterend en ze voelen hemels aan!

 
 
 
 
 
 

CELINE REFORM DENIM

 

Model Celine is een broek die in elke collectie terugkeert. Het is een skinny fit met een hoge taille. Kenmerkend is dat deze broek nauw aansluit bij de bovenbenen én smal loopt van de knie naar de enkel. Net als bij de Angela reform denim is dit model gemaakt uit een denimkwaliteit van katoen, polyester en elastaan. 

 

 

 

CELINE HEAVEN

De Celine heaven is een broek met hoge taille en een skinny fit. Deze broek heeft speciale naden aan de binnenkant om extra ondersteuning te bieden ter hoogte van de buik. Hierdoor heb krijg je een perfecte pasvorm en flatteert de broek enorm. Net als alle heaven broeken is ook deze een powerstretch kwaliteit, gemaakt van katoen, polyester en elastaan.

Gepubliceerd op: