1

Sweet dreams met deze fashionable pyjama's!

Sweet dreams met deze fashionable pyjama's!

Een goeie nachtrust begint met een goeie pyjama of slaapkleed! Ontdek snel ons uitgebreid assortiment voor groot en klein.

Woody

Woody is één van de gekendste pyjama merken in België. Iedere collectie heeft 3 figuurtjes die steeds de gekste avonturen beleven. Zowel groot als klein kan bij Woody terecht voor leuke kleuren, toffe prints én vooral goede kwaliteit.

Ga naar Woody

 

 

 

 

 

 

Charlie Choe

Charlie Choe is een droom voor de nachtliefhebbers. De hippe prints maken slapengaan leuk voor het hele gezin. De zachte stoffen zijn zo comfortabel dat je als een blok in slaap valt. 

Bekijk de Charlie Choe collectie

 

 

 

 

 

 

Feetje

De nostalgische wafelpyjama's van Feetje zijn zo zacht, en hebben een uitstekende kwaliteit. Na het wassen blijft de vorm en kleur behouden. Deze pyjama's worden regelmatig aangevuld, zodat er steeds voldoende stock is. Bij Artex Fashion hebben we dit must have item in verschillende kleuren van maat 62 t.e.m. 128. 

Ontdek de verschillende kleuren

 

 

 

 

 


Schiesser

Bij Schieser wordt veel waarde gehecht aan fijne materialen, hoogwaardige afwerking, duurzaamheid en feelgood nachtgoed. Perfecte pyjama's voor perfecte momenten met het hele gezin.

Alle nachtgoed van Schiesser vind je hier

 

 

 

 

 

 

Naast deze merken hebben we ook nog heel wat klassieke nachtgoed merken, zoals bv.: 

Gepubliceerd op: