1

Ready for the Festivals?

Ready for the Festivals?

Het festivalseizoen is weer van start gegaan! Heb jij je outfit al klaar om te gaan dansen op de beats deze zomer?

Op de festivalweide kan het al eens gezellig druk worden. Dan komt een lichte outfit zeker van pas! Dit is niet alleen perfect tegen de warmte, maar ook ideaal om in alle vrijheid je dansmoves te showen. 

Wij kozen twee outfits om aan jullie voor te stellen. De twee merken Only en Only & Sons zetten de steeds in op de laatste nieuwe fashiontrends. Zo zie je er altijd stylish uit om leuke memories te maken deze zomer.

 

 

 Outfit 1: Only Female

Met een jeansshort kan je eigenlijk nooit iets misdoen. Jeans past op zowat alles van kleur of print. Hier hebben we gekozen voor een high wasit model met een toffe geprinte riem. Dat brengt net dat beetje meer het zomergevoel met zich mee. Om de aandacht op de riem te richten, combineren we dit met een simpel zwart topje.

 

Outfit 2: Only & Sons

Een trend dat we al eens vaker zien, is de iets langere jeansshort voor heren. Deze lichte jeanskleur is ideaal voor de zomer. Dat de aardetinten het goed doen, is geen verrassing meer, zoals ook deze Griffin t-shirt van Only & Sons. Met een borstzakje en afgewassen kleur zijn ook de details on point bij deze basic t-shirt. 

 

De koppelverkoop is al van start gegaan, dus scoor nog snel jouw feestoutfit mét korting. 

Bekijk hier alle promoties

 

Gepubliceerd op: