1

Laat je inspireren voor Vaderdag!

Laat je inspireren voor Vaderdag!

Heb jij het perfecte cadeau voor Vaderdag nog niet gevonden? Laat je hier dan inspireren.

Aankomende zondag, 12 juni, is het weer VADERDAG, en dat kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan. Natuurlijk is het leukste cadeau een zelfgemaakte tekening of kunstwerkje van de kids. Maar ook papa's willen er graag op hun best uitzien met de juiste outfit en/of accessoire. Waarom geen leuk geprint hemd of t-shirt geven? Hieronder geven we je enkele cadeau tips, die origineler zijn dan een paar standaard kousen. 

 

 

De lichtgroene polo van Vanguard zorgt voor een classic look. Laat je papa dit combineren met een hippe short en bekom een casual outfit. Met een polo kan je alle kanten uit. Bovendien is de zachte en frisse kleur is ideaal voor de zomermaanden. Deze polo bestaat in 4 kleuren en momenteel loopt er een actie in de winkel met deze polo. Meer weten? Kom zeker eens langs!

 

 

Een man met de juiste accesoires is altijd trendy. Aangezien Vaderdag net voor de zomermaanden valt, is het misschien wel een leuk idee om één van deze cadeau te geven? Deze Must Have komt altijd van pas! Bekijk hier enkele leuke modelletjes

 

  

Is jouw vader content met een paar sokken? Maar wil jij niet zomaar een paar geven? Bekijk dan de leuke collectie van Happy Socks. Zit je met een wielerfan in huis? Dan is de nieuwe cadeaubox van Antwrp een schot in de roos!

 

Wist je dat we bij Artex Fashion ook lekkere geurtjes verkopen? De parfum van Jack & Jones is een cadeau tip die niet mag ontbreken in het lijstje. Het zorgt voor een aangename, frisse geur bij jouw hero. 

 

Voor de papa's die van details houden, zijn de armbandjes van Black And Gold het ideale cadeau. De verschillende kleuren zorgen ervoor dat er een match is met elke outfit. Bekijk hier de verschillende bandjes. 

Gepubliceerd op: