1

Trends die je zeker niet mag missen!

Trends die je zeker niet mag missen!

Update your look!

De zon begint langzamerhand steeds meer te schijnen, finally! Dat betekent ook dat we onze kleding weer moeten aanpassen op de zonnestralen. De gloednieuwe trends mogen dus niet ontbreken in je garderobe! Lees meer over de hotste must-haves bij Artex Fashion.

 

 

Elk lichaam mag gezien worden! Sexiness is de rode draad doorheen de zomermode. In 2022 wordt dat gevierd met een streepje bloot aan de schouders, buik of decolleté. Ook korte rokjes en spaghettibandjes zien we veel voorbijkomen.

 

 

Blijf deze zomer koel met een linnen hemd! Door de lichte en ademende stof krijg je een relaxte zomerlook. Het linnen hemd gecombineerd met wit of een vrolijk kleurtje zorgt voor de perfecte zomerlook.

 

Geruite kleding ouderwets? Dacht het niet! De ruitjes zijn weer helemaal terug voor deze trendy zomer. Samen met bloemenprints en gestreepte kleedjes geniet je met een brede glimlach van je outfit onder de stralende zon!

 

De tijdloze trend is dit jaar ook weer van de partij! Ga jij graag fashionable door het leven, dan is een gestreepte t-shirt zeker iets voor jou. Het is makkelijk combineerbaar met een short of een geklede broek.

 

Gepubliceerd op: