1

Modekleuren zomer 2022

Modekleuren zomer 2022

Kleur is het belangrijkste aspect om je outfit in de kijker te zetten. Deze zomer zien we vooral zeer opvallende tinten en prints. Zowel mannen als vrouwen mogen zich wagen aan felle kleurtjes, het maakt je, blijkt uit onderzoek, zelf gelukkiger. Waar wacht je nog op?! 

 

Spicy groen

Felgroen is dé grootste trendkleur van dit voorjaar. Hoewel alle groene tinten in het fashionbeeld te zien zijn, steel je met felgroen pas echt de show! De kleur is makkelijk te combineren met zwart, wit en beige. Ga je voor iets uitdagender? Dan is groen met rood of paars vast iets voor jou! 

Meer dames groen          Meer heren groen 

 


Roze

Pink it is! Roze, de kleur die iedere vrouw goed staat. Roze zorgt voor een zachte, tedere touch en is de meest lieflijke kleur. Daarnaast is het makkelijk combineerbaar met verschillende lichte kleuren, zoals wit en beige.

 

Meer dames roze             Meer heren roze  

 


Oranje

Oranje mag natuurlijk niet ontbreken! Deze knaller van een kleur kan je van kop tot teen dragen in accessoires en kleding. Oranje gecombineerd met zwart, wit of jeans is een match made in heaven!

 

Meer dames oranje           Meer heren oranje

 

 

Subtiel geel

De gele kleur is, net zoals vorig jaar, terug van de partij. Geel wordt geassocieerd met vrolijkheid en geeft een bepaalde rust. Geel combineert mooi met lichtroze en groen.


Meer dames geel               Meer heren geel


 

Gepubliceerd op: