1

Meet the Artex Family

Meet the Artex Family

Hi, aangename kennismaking!

De bovenstaande figuren zullen je alvast zijn opgevallen via onze kanalen of op de website. Je zal ons voortaan regelmatig zien opduiken op de website, mail en socials van onze favoriete kledingwinkel. Wij stellen onszelf graag voor.

 

Papa houdt ervan om lange fietsritjes te rijden in de stralende zon om ’s middags neer te ploffen in de zetel om naar de koers te kijken. Genieten met een biertje aan de barbecue in zijn zomeroutfit. Online shopping vindt hij de max!

 

Mama is een echte shopaholic.Voor elke gelegenheid tovert ze een schitterende outfit uit haar kleerkast. Mama geniet van een korte loopsessie of van een namiddag bijkletsen op een zonnig terras met vriendinnen. 

 

 

 

 

Dochter heeft een grote passie voor mode. Een echte fashionista! In haar vrije tijd is ze vaak te vinden op de dansvloer of in de turnzaal. Ze is graag omringd door haar vriendinnen. Wat haar gelukkig maakt is een goede outfit, waar ze stralend voor de dag komt. 

 

 

Comfortabele kleren om in te ravotten is een must voor de jongste van de Artex familie. Hij staat te springen om mee te gaan naar de Artex Fashion winkel. Want baby en de speelhoek in onze vestigingen zijn een match made in heaven! Tekenen kan hij als de beste. 

 

Wij wensen je alvast veel shopplezier!

 

 

Gepubliceerd op: