1

Retourprocedure

Retourprocedure

Als klant geniet je van een termijn van 14 kalenderdagen om één of meerdere artikelen te retourneren.

De voorwaarde is evenwel dat de geretourneerde artikelen in originele staat verkeren en ongedragen zijn (passen is uiteraard wel toegestaan) en voorzien zijn van het originele prijskaartje en andere labels.

Kan je deze twee voorwaarden afvinken, dan heb je het recht om de artikelen terug te sturen.

Ik heb een profiel aangemaakt voor de bestelling:

Je kan het retourformulier makkelijk terugvinden wanneer je naar je profiel, rechts bovenaan naast de zoekfunctie, klikt. Vervolgens zie je “Mijn retours”. Onder die rubriek kan je het retourformulier downloaden. Je kan je pakket samen met het retourformulier afgeven bij een postkantoor of afhaalpunt.

Ik heb een bestelling gemaakt als gast:

Indien je een bestelling gemaakt hebt als gast dan kan je het retourformulier downloaden onder "mijn retours". Vul alle gegevens in die nodig zijn op het formulier. Mail daarna het formulier naar retours@artexfashion.be. Dan sturen wij je een postetiket via mail. Breng het pakket naar je postkantoor of afhaalpunt met de artikels en retourformulier erbij.

Van zodra we de retour hebben ontvangen zullen we je een bevestigingsmail sturen. Je ontvangt de terugbetaling binnen de 14 kalenderdagen op jouw rekening wanneer Artex Fashion de retourzending heeft ontvangen en goedgekeurd. De retourkosten zijn volledig gratis.

Nog vragen? Hier vind je meer informatie!

Gepubliceerd op: