1

Met ANTWRP naar de koers

Met ANTWRP naar de koers

Met sport als rode draad doorheen de collectie van ANTWRP is de koers helemaal op het lijf geschreven van het modemerk. Met de kleding van ANTWRP schreeuw je in stijl jouw favoriete wielrenner naar de overwinning. Duizenden fans volgen alle wielerwedstrijden van dichtbij. Maar niet iedereen houdt evenveel van de koers. Daarom sommen wij verschillende types supporters op. Welke fan ben jij?

 

De ultra

Ben je een echte koersfanaat? Dan is dit T-shirt op je lijf geschreven. Een ultra leeft mee met de koers en heeft een uitgesproken favoriet. Een echte liefhebber die gebeten is door de wielermicrobe straalt in dit T-shirt.

De zondagsrijder

De zondagsrijder houdt van een ritje op zondagvoormiddag in de stralende zon. Om na de inspanning op café te heropleven. Ook schuilt er een competitiebeest in de zondagsrijder. De laatste in de groep rijden is niks voor hem. De iconische regenboogstrepen komen bekend voor die te vinden is op het witte T-shirt. 

De schoonheidsfan

Meegaan voor de sfeer en het plezier? Je geniet van de brullende mensen langs het parcour. Het maakt jou niet uit welke wielrenner als eerste over de meet rijdt en veel termen klinken je onbekend in de oren. Dan past deze pull volledig bij jou.

Klaar om te vertrekken naar de koers? Vul je outfit volledig aan met ruime collectie van ANTWRP!

 

Gepubliceerd op: