1

Ontdek de verschillende Only modellen voor dames

Ontdek de verschillende Only modellen voor dames

Wist je dat dames gemiddeld 10 jeansbroeken passen voor ze één kopen?

Daarom helpt Artex Fashion jou bij deze zoektocht naar de perfecte jeansbroek. We geven je uitleg over de verschillende pasvormen van Only waarmee jij zal stralen! Onderstaande modellen vind je terug op de website en in onze Artex Fashion winkels.

 

Only Emily

 

De Only Emily is een tijdloos model met een comfortabele pasvorm. Het straight fit model valt wat losser op de kuit en enkel. De jeansbroek is rechttoe rechtaan en geeft jouw benen extra lengte door de high waist die ongeveer tot aan de navel komt.

 

 

Only Wauw 

Kies je liever voor een jeans die je optische centimeters langer en slanker maakt? Dan maak je met het Only Wauw model de juiste keuze! De flared jeans zit strak aan de bovenbenen en billen. De jeans loopt vervolgens wijd uit. Met de regular waist zit de spijkerbroek precies op jouw heupen. Combineer deze jeansbroek met jouw favoriete pump of een trendy sneaker voor een sexy- of streetwear look. Geen dilemma's meer, want dit model kan meerdere looks aan. 

 

 

Only Juicy

 

De wijde jeans met high waist is terug van weggeweest! Voeg met de Only Juicy wat jaren 90-flair toe aan jouw kleerkast. Opgelet! Verwar deze niet met de Only Blush! Bij de Only Juicy zijn de pijpen vanaf het begin van de bovenbenen wijd uitlopend en bedekken volledig of een deel van je schoenen.

 


Only Shape

 

De skinny jeans blijft de ultieme favoriet bij vrouwen. Only Shape is een strakzittende broek die nauw aansluit rond je hele been. De billen krijgen net wat meer volume door de strakke vorming, ideaal voor vrouwen met een recht of slank postuur. In de Only Shape zit er meer stretch wat bijdraagt tot een zalig draagcomfort.

 
 
 

Only Camille

 

Als laatste stellen we je de Only Camille voor. Deze wide flared jeans loopt vanaf de heupen wijd uit. Door de extra high waist lijken jouw benen, net als bij de Emily, heel wat langer. Maak de Only Camille extra stylisch met een hakje. De pijpen vallen mooi recht waardoor je elegant voor de dag komt. 

 

 

Heb je jouw perfecte model gevonden? Twijfel dan zeker niet om eens een kijkje te nemen op de website of in onze Artex Fashion winkels.

Gepubliceerd op: