1

Vanaf welk bedrag is de verzending gratis?

Vanaf welk bedrag is de verzending gratis?

Sinds een dik jaar sturen wij je pakje ook op naar een thuisadres of Bpost postpunt. Corona bracht dit in een stroomversnelling en we zijn dan ook heel blij dat jullie de weg naar onze webshop gevonden hebben, en blijven vinden. Bedankt daarvoor!

Verzending

Onze medewerker Janne pakt je bestelling zorgvuldig in, en stuurt je een e-mail als je pakje is verzonden. Ook voor de aftersale kan je bij haar terecht.

Hoeveel bedragen de verzendingskosten?

  • Gratis verzending voor bestellingen > € 75,00.
  • voor bestellingen < € 75,00 betaal je € 5,50 om op te sturen naar een thuisadres in België en € 4,50 om te laten leveren in een postpunt.
  • Je bestelling afhalen in één van onze winkels is helemaal gratis.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Na het ontvangen van de betaling, streven wij ernaar om je bestelling binnen de 2 à 3 dagen op te sturen. Onze pakjes worden vanuit ons filiaal te Lichtervelde verzonden. Hebben we een artikel niet meer op voorraad in Lichtervelde, dan laten we dit overkomen van een andere winkel. Het kan zijn dat het dan iets langer duurt, maar we doen 2x per week transferts, dus lang hoef je niet te wachten. Eens je pakje verzonden is, ontvang je een e-mail met de Track&Trace code.


Als je ervoor gekozen hebt om af te halen in één van onze winkels dan ontvang je een SMS of bellen we je op van zodra je bestelling beschikbaar is.

Artex goes green

In onze Artex Fashion winkels gebruiken we al een tijdje papieren zakken, en sinds kort zijn er ook kraft verzendzakken en -dozen. Als bedrijf willen wij ons steentje bijdragen aan een milieubewuste wereld. Dat doen we niet enkel met zakken en dozen maar wist je dat er zonnepanelen liggen op de daken van onze vestigingen in Emelgem en Lichtervelde?

 

Heb je vragen of opmerkingen over je bestelling? Dan kan je hiervoor steeds bij Janne terecht. Je kan haar bereiken door te antwoorden op je bevestigingsmail of via 051/72 32 06.

Gepubliceerd op: