1

Pyjamadag in je favoriete Woody diertje!

Pyjamadag in je favoriete Woody diertje!

Je zag het misschien al op onze homepage... Woody is deze keer het merk in de kijker. Dit natuurlijk naar aanleiding van de pyjamadag van Bednet.
Op vrijdag 12 maart gaan kinderen in hun pyjama naar school om Bednetters een hart onder de riem te steken. Dit jaar staat de pyjamadag in het teken van 'dromen', meer bepaald je droomberoep.
Daarom gaan we in deze blogpost even dieper in op de Woody dieren en hun 'beroep'. In de zomercollectie staan de octopus, de zeemeeuw en de cavia centraal.

1. The Great Octupus

Met z'n 8 tentakels kan de octopus allerlei magische trucjes. Zelfs een konijn uit z'n hoed toveren is een makkie. Hij houdt van trapeze acts, jongleren en met 8 messen tegelijk gooien. Kortom, een echte goochelaar.

2. Seagull the Lifeguard

Zeemeeuwen denken dat ze de beste redders van de Woody wereld zijn. Samen met hun vrienden, de blauwvoetvogels, doen ze niets liever dan toezicht houden over de veiligheid van de zwemmers. In gevaarlijke situaties hoor je hun gefluit tot kilometers ver.

3. Hippie Guinea pigs

De cavia's van de Woody wereld zijn echte muzikanten. Hun doel? Muziek, vrede en veggie-love verspreiden.. Neem dus een wortel en volg hen naar Woodystock, en feest er op los!

Gepubliceerd op: