1

Merk in de kijker: Tom Tailor

Merk in de kijker: Tom Tailor

Bij Artex Fashion verkopen we veel merken, elk met hun eigen stijl en verhaal. We laten je met elk merk kennismaken, door kort hun verhaal te schetsen en toffe looks te delen. Zo weet je meteen of dit merk iets voor jou is. Dit keer: Tom Tailor.

 

Wie is TOM TAILOR?

Begonnen in 1962 in Duitsland, is TOM TAILOR vandaag verkrijgbaar in meer dan 30 landen. Het moedermerk herbergt tal van onderliggende collecties, zoals een denimlijn, een plus size lijn, een collectie voor vrouwen boven de vijftig en een kinder- en baby collectie.

De Duitse gründlichkeit mixen ze met frisse kleuren en ontwerpen, zo kan het bedrijf blijven groeien. Hun doel: kwaliteitskledij bieden aan een stijlbewuste doelgroep die ook oog heeft voor het prijskaartje.

 

Voor wie is TOM TAILOR?

TOM TAILOR mikt op mannen en vrouwen tussen 25 en 45 jaar. Hun ideale klant is zelfbewust en onderscheidt zich graag van de rest. Zij vinden bij het merk een comfortabele, veelzijdige look. Iets voor jou?

 

De TOM TAILOR selectie bij Artex voor heren

Met de warme temperaturen van de afgelopen weken (en hopelijk de komende ook nog) is een frisse kleerkast zeker welkom. TOM TAILOR biedt de moderne man allerlei shorts, shirts, polo’s en hemdjes. Bij ons vind je een uitgebreide selectie, ideaal om te mixen en matchen. Een greep uit het aanbod:

                   

         
 

Bekijk het volledige TOM TAILOR aanbod voor modebewuste mannen.

 

De TOM TAILOR selectie bij Artex voor dames

Kleedjes- en korte-mouwen-weer! Dat moet je ons geen twee keer vertellen. Combineer eindeloos met goede basisstukken van TOM TAILOR of ga voor een statement kleedje in een tof patroon. Welke is jouw favoriet?

         
         
 

Laat je inspireren door de volledige collectie van TOM TAILOR bij Artex Fashion.


Ook TOM TAILOR Denim bij Artex

Is de basiscollectie niet helemaal je ding? Geen probleem, we verkopen ook TOM TAILOR Denim. De collectie daar is iets jonger en gedurfder en is hier en daar geënt op de maritieme wereld. Ideaal voor die vakantie in eigen land. Ontdek ons volledige aanbod TOM TAILOR Denim.

         
         
 


Gepubliceerd op: