1

Merk in de kijker: Raizzed, nieuw merk in de kindermodebranche

Merk in de kijker: Raizzed, nieuw merk in de kindermodebranche

Bij Artex Fashion verkopen we veel merken, elk met hun eigen stijl en verhaal. We laten je met elk merk kennismaken, door kort hun verhaal te schetsen en toffe looks te delen.
Zo weet je meteen of dit merk iets voor jou is. Dit keer: Raizzed.

 

Waar komt de naam Raizzed vandaan?

Het goedkopere broertje/zusje van het Nederlandse Vingino, dankt zijn naam aan de Engelse uitdrukking “We are born and (sic) raizzed”, oftewel geboren en getogen in jeans. Denim zit in hun DNA en volgens hen moet ieder kind kunnen opgroeien met denim. 

 

Voor wie?

De compacte en overzichtelijke collectie heeft een relaxte en coole look voor kinderen van 6 tot 16 jaar. Kwalitatief goede kleding kunnen bieden waarin die kinderen zichzelf kunnen zijn, is de belangrijkste reden voor de creatie van deze lijn. De denimstukken werden aangevuld met bovenkledij in knallende kleuren en dito opschriften.

Op zoek naar een look van ‘denim streetwear en urban lifestyle, met een unieke edgy en strakke stijl’, dan moet je Raizzed hebben.

 

Raizzedselectie bij Artex voor jongens

                 

 

Dankzij de degelijke denim basics kan je eindeloos mixen en matchen met je bovenkledij. Laat je look opvallen dankzij de neonaccenten. Bekijk de volledige Raizzed collectie voor stoere jongens

 
 
Raizzedselectie bij Artex voor meisjes
                 
 
 
 
Combineer je effen parka met een flashy t-shirt of trui. Kies een flared jeans of een skinny om je outfit af te werken, beide passen hier perfect! Bekijk de volledige Raizzed selectie voor coole meisjes.