1

#babyontheway: geboortelijsten

#babyontheway: geboortelijsten

Ontdek de perfecte geboortelijstervaring bij Artex Fashion! 

Verwachten jullie binnenkort een kleintje? Bij Artex Fashion hebben we alles wat je nodig hebt om je baby met liefde te verwelkomen. En nu bieden we ook de mogelijkheid om een geboortelijst bij ons op te stellen, zodat je vrienden en familie kunnen helpen bij het vinden van het perfecte cadeau voor jullie kleine wonder.

Waarom kiezen voor een geboortelijst bij Artex Fashion?


Een uitgebreide selectie:

Van schattige babykleding tot praktische accessoires en alles daartussenin, we hebben een breed scala aan producten om uit te kiezen. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de behoeften van jou en je baby, met aandacht voor kwaliteit en stijl.

Eenvoudig en handig:

Het opstellen van je geboortelijst is eenvoudig en moeiteloos. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je te begeleiden bij het selecteren van de gewenste items en het registratieproces. Of je nu liever in de winkel komt of online wilt winkelen, we maken het gemakkelijk voor jou.

Persoonlijke aandacht:

Bij Artex Fashion geloven we in persoonlijke service. We luisteren naar jouw wensen en behoeften, en staan klaar om advies te geven wanneer je dat nodig hebt. Ons team staat altijd paraat om te helpen, of het nu gaat om het kiezen van de juiste maten of het vinden van het perfecte cadeau.

Flexibiliteit voor gasten:

Familie en vrienden kunnen eenvoudig toegang krijgen tot jouw geboortelijst, zowel in de winkel als online. Ze kunnen de lijst bekijken, een cadeau selecteren dat past bij hun budget en smaak, en je zo helpen om de benodigde items te ontvangen zonder dubbele aankopen.

Een extra verrassing:

Na het samenstellen van je perfecte selectie van babybenodigdheden, wacht er een verrassing op je. Wist je dat je bij het afsluiten van je geboortelijst een prachtige cadeaubon ontvangt? En niet zomaar een cadeaubon, maar eentje ter waarde van 10% van het totaal verkochte bedrag! Het is onze manier om je te bedanken voor het vertrouwen in ons en om je te helpen bij het verwelkomen van je kleintje met nog meer liefde en zorg.

Ontdek hier al onze merken voor de allerkleinste

Maak vandaag nog je geboortelijst bij Artex Fashion en deel het nieuws met je dierbaren! Samen maken we de aankomst van jullie baby nog specialer. Kom langs in één van onze winkels of bezoek onze website voor meer informatie. We kijken ernaar uit om jullie te helpen bij het verwelkomen van jullie kleintje in stijl!

P.S. Wist je dat je na het afsluiten van je geboortelijst een cadeaubon ontvangt van 10% op het totaal verkocht bedrag?

Gepubliceerd op: