1

Merk in de kijker: Mayoral

Merk in de kijker: Mayoral

Bij Artex Fashion verkopen we veel merken, elk met hun eigen stijl en verhaal. We laten je met elk merk kennismaken, door kort dat verhaal te schetsen en toffe looks te delen. Zo weet je meteen of dit merk iets voor jou is. Dit keer: Mayoral. 

 

Wie is MAYORAL?

Om de oorsprong van het merk Mayoral te schetsen moeten we al teruggaan naar het jaar 1941. In dat jaar zette het bedrijf Dominguez Toledo de eerste stappen in de Spaanse bedrijfswereld met als hoofdtaak kousen en panty's. Begin de jaren '70 werd dan Mayoral Moda Infantil opgericht, dat nu uitgegroeid is tot een internationale modeproducent in kindercollecties. Tot op vandaag zorgt het familiebedrijf in meer dan 100 landen voor 'happy faces' met hun kwaliteitsvolle kledij. 

In 2021 is het feest! Dan vieren we het 80-jarig bestaan van 'making friends', de slogan van Mayoral. Zeg nu zelf, met zo'n leuze kan je toch niet wachten om de kleurrijke collecties te ontdekken?

 

Voor wie is MAYORAL?

Baby, peuter, kleuter, tiener,... Mayoral heeft het allemaal! De kids op elke gelegenheid laten schitteren in comfortabele en trendy kledij, daar draait het om. Is het nu voor een feest, een dagje dierentuin, of om op de speelplaats te ravotten, voor elk wat wils. Met de schattige laagjes op je dochters kleedje of de stoere prints op de t-shirt van je zoon tover je in 1-2-3 een glimlach op hun gezicht. Win-win voor iedereen! 

 

De MAYORAL collectie bij Artex Fashion voor MEISJES.

Zowel voor een wat meer klassieke outfit als voor een stoere chick vind je bij ons heel wat. 

Een outfit met een verhaal? Dan hoeft je dochter niet ver te zoeken. Combineer dit kleedje met leuke kousjes of een warme panty, en je look is helemaal af. 

     
 

Of toch liever wat speelser? Dan kan je gaan voor deze geruite culotte gecombineerd met een knallende sous-pull.

          
 

Meer outfitinspiratie nodig? Ontdek de ganse selectie voor meisjes

 

De MAYORAL collectie bij Artex Fashion voor JONGENS.

Een comfortabele, maar modebewuste outfit om mee te kunnen ravotten? Bij Mayoral kan het!

Een t-shirt zonder print zou maar saai zijn, en dat willen we niet. Een jeansbroek erbij en je kan zowat alle kleuren combineren. Als het 's morgens nog wat koud is, trek er dan nog vlug een jas boven en klaar is Kees. 

               
 

Niet enkel t-shirts zijn comfy, maar ook de selectie hemdjes zijn een plezier om te dragen. 

     
 

Benieuwd naar meer? Check de ganse collectie voor jongens

 

Gepubliceerd op: