1

Merk in de kijker: G-Star

Merk in de kijker: G-Star

Bij Artex Fashion verkopen we veel merken, elk met hun eigen stijl en verhaal. We laten je met elk merk kennismaken, door kort dat verhaal te schetsen en toffe looks te delen. Zo weet je meteen of dit merk iets voor jou is. Dit keer: G-Star.

 

Wie is G-STAR?

Wie kent het stoere jeansmerk niet? G-Star gaat al mee sinds 1989 en start zijn verhaal in Amsterdam, onder de naam Gap-Star. Om geen conflict te krijgen met dat ander bekende merk (GAP), werd de naam verkort naar G-Star. Stoer, krachtig, kortom: de perfecte match met hun product.

Want daar draait het bij de Nederlanders allemaal om. Hun leuze is niet voor niets: Just the Product. Ruwe, onbehandelde denim die street wear waardig werd, dat was het doel.

Na de samenwerking met de Franse jeans designer Pierre Morisset ging het snel voor het merk. Deze fashion speler telt ondertussen verschillende (capsule) collecties en werkt vandaag vooral aan duurzaam geproduceerde stukken.

 

Voor wie is G-STAR?

Denim on denim lovers, deze is voor jou. Bij G-STAR kunnen mannen, vrouwen en kids terecht voor een coole outfit. De basis van die look is - hoe kan het ook anders - een klassieke jeans, aangevuld met bovenstukken, jassen, schoenen en accessoires (al dan niet in denim). Durf jij het aan?

 
De G-STAR selectie bij Artex voor mannen

Bij Artex Fashion vind je een unieke selectie terug met een focus op mannen. Hoodies, shorts, jeans, t-shirts... Ben je een grote fan van het merk, dan kan je een volledig ensemble samenstellen.

 

Zoals bijvoorbeeld deze zomerse staycation outfit. Een handige short en een knappe t-shirt voor de warme dagen. Wat frisser ‘s avonds? Draag er dan een hemdje over. Knopen dicht of open, aan jou de keuze! 

                   
 

Denim on denim durver? Dat kan met deze combo’s:

         
 
 
         
 

 

Nog een paar tips als je kiest voor een all indigo look

-       Kies voor dezelfde wassing

Een stonewashed hemd en een raw jeans? Dan krijg je een rommelige outfit. Zoek dus naar stukken met een passende wassing.

-       Werk af met een opvallend accessoire

Een gekleurde bandana, een fijn juweel of statement sneakers, … mix & match er op los. Absolute don’t? Een accessoire in denim.

 

Het volledig G-Star aanbod bij Artex ontdek je hier.

Gepubliceerd op: