1

Merk in de kijker: Vila

Merk in de kijker: Vila

Bij Artex Fashion verkopen we veel merken, elk met hun eigen stijl en verhaal. We laten je met elk merk kennismaken, door kort hun verhaal te schetsen en toffe looks te delen. Zo weet je meteen of dit merk iets voor jou is. Dit keer: Vila.

 

Wie is VILA?

Het verhaal van dit jonge en frisse vrouwenmerk begon in 1994 bij het familiebedrijf BESTSELLER, een Deens modehuis. VILA groeide al snel uit tot een toegankelijk merk voor jonge vrouwen met een eigen idee en gevoel voor mode. Hun missie is om een vrouwelijk, modebewust merk te zijn met oog voor kwaliteit, design en details.

VILA steunt op 3 pilaren: vrouwelijkheid, joie de vivre en simpliciteit. De gemeenschappelijke kern van die 3 pilaren? De vrouwelijke persoonlijkheid. Vrouwelijkheid laat het uitschijnen door de details en de stoffen die ze gebruiken. De joie de vivre zit volgens VILA niet meteen in wat je draagt maar vooral in hoe je het draagt. De simpliciteit tot slot uit zich in de elegantie van het merk.

 

Voor wie is VILA?

Girls girls girls! VILA focust op jonge, modebewuste jonge vrouwen who like to have fun! Frisse topjes, leuke rokjes, fleurige kleedjes en stijlvolle shortjes… je vindt het allemaal terug bij VILA. Zowel effen kledij als toffe prints, hun collecties zijn altijd zeer divers.

VILA is hip,comfortabel en elegant. Ideaal voor een zomerse uitstap maar even goed voor een dagje op het werk of dat zomerse tuinfeest.

 

De VILA selectie bij Artex voor vrouwen

Bij Artex Fashion vind je een mooie combinatie van stijlen terug. Elegante maxi-dresses maar ook speelse broeken en shorts met of zonder prints. Graag stijlvol maar niet te chique? Ga dan voor een simpele top en combineer het met een vrolijke broek, rok of short.

         
 

Een feest in het vooruitzicht waar je toch wat gekleder wil gaan? Dan is een kort of lang kleedje van VILA de ideale outfit. Met of zonder print, de keuze is aan jou.

         

 

Liever een mix van casual, speels, comfortabel, zomers, ...? Je vindt het allemaal terug in ons VILA-aanbod. Bekijk de volledige collectie op:  https://bit.ly/31PvmB0

Gepubliceerd op: