Molly Bracken Dameskleding

Ben je verzot op boho en retro chic? Dan is de dameskleding van Molly Bracken vast helemaal jouw ding. De collecties zijn toegewijd aan de modebewuste vrouw. Jeans, jurken, rokken, truien, blouses, vesten … met lovertjes en kant, tule en breisels, altijd met een zachte en vrouwelijke touch.

Het verhaal van Molly Bracken speelt zich al lang geleden af. In de groene landen van Ierland, waar een oud doosje met sepia-foto’s van een vrouwelijke, sterke Ierse dame uit de jaren 20 gevonden werd door de familie Sidonio. Het was de grootmoeder van Julian Sidonio, die samen met Catherine het ontwerpersduo achter Molly Bracken vormt. Dit fotografische cliché is dan ook hun inspiratiebron doorheen al hun winter- en zomercollecties. 

Dankzij hun 25 jaar ervaring in de mode-industrie, creëerden ze Molly bracken in 2008. In de loop van de tijd is het Franse merk erin geslaagd zijn familiegeschiedenis door te geven en zichzelf op verschillende manieren te innoveren en te vernieuwen met een verzameling die de hedendaagse vrouw weerspiegelt. Deze strategie leverde hun tot op vandaag een stevige positie op in de mode-industrie.

>>> SHOP MOLLY BRACKEN DAMESKLEDING ONLINE <<<

WEB_MONTAGE_BRAND_MOLLY_0818.jpg