Mode lente/zomer 2018 - Heren

De zomer van 2018 komt eraan en je hebt niks om aan te trekken? Of je nu houdt van een casual of trendy mannenoutfit, met deze fashion trends ben je helemaal klaar voor de lente & zomer van 2018. 

1. Colour blocking

Dit zomerseizoen mogen zeker de opvallende kleuren niet ontbreken. In    no-time zit    jouw kleerkast vol frisse zomer outfits in primaire kleuren zoals hardrood, oranje of frisblauw.

2. Retro

Luchtige kledingstukken met een tikkeltje retro zijn deze zomer een echte modetrend. Zoals polo’s of overhemden met korte mouwen en stijlvolle dessins. Die kan je    zowel combineren met een korte broek als met een comfortabele jeans of lange broek.

3. Shorts

Shorts zijn onmisbare kledingstukken in de garderobe van elke man. Van nette, speelse en chino shorts tot de onvermijdelijke jeansshorts. Je vindt ze in alle vormen en maten.

4. Strepen & ruiten

Ook strepen en ruiten doen dit zomerseizoen weer mee en sieren het lichaam van elke trendbewuste man.

Met deze hippe herenkleding is het volop zomer in je lijf. Van kleurrijke shorts, trendy polo’s en T-shirts, luchtige hemdjes tot stijlvolle zwemshorts. Let’s go to the beach! Of toch maar een pintje pakken met de maten? Met deze zomerkleding voel je je goed op elke gelegenheid.