Mode lente/zomer   2018    - Dames

Hunkert je hele lijf naar de zomer? Met de modetrends van deze lente en zomer voel je gegarandeerd goed in je vel.  De zomercollectie is namelijk een en al Feel Good Fashion. . Van het nieuwe roze, de bloemenprints en de feestelijke franjes tot oude bekenden. Klaar voor de fashion trends van deze lente & zomer 2018? Wij wel!

1. Think pink

Roze blijft ook deze zomer een van dé modekleuren. Lichtroze, fuchsia, perzikroze of het populaire millennial pink? Het kan allemaal!

2. Royaal rood en blauw

Vroeger werd wel eens gezegd dat rood en blauw niet bij elkaar passen omdat het primaire kleuren zijn. In 2018 is alles mogelijk. De kleurencombinatie rood-blauw is tegenwoordig een topper van formaat. Naast felle kleuren zijn ook de pasteltinten weer helemaal in.

3. Bloemenprints

Geen zomer zonder bloemenprints! Ze fleuren dit voorjaar je kledingkast helemaal op. Van jurken en tops tot broeken en accessoires.

4. Off-shoulder

Net zoals de mode trends in 2017 blijft de modewereld ook dit seizoen in de ban van de off-shoulder trend. Heb jij al een off the shoulder top of jurk in je kleerkast hangen? Blote schouders zijn namelijk helemaal sexy!

5. Stijlvolle strepen

Kledij met dikke, dunne, opvallende of subtiele strepen? Ze mogen er allemaal zijn. Simpel en très chic!

Met deze hippe dameskleding ben je helemaal klaar voor de zomer van 2018. Van frivole kleedjes, korte rokjes, kleurrijke shorts, luchtige T-shirts tot stijlvolle bikini’s. Let’s go to the beach! Of toch maar een terrasje? Met deze zomerkleding straal je op elke gelegenheid.